COVID19 előírások

Covid19 előírások, az órákon való részvétel feltételei:
A Kormány 431/2020 (IX.18.) Kormányrendelete a járványügy kapcsán szigorításokat vezetett be. Természetesen – ahogy az elmúlt majdnem 2 évtizedben – mindenben igyekszünk maximálisan megfelelni a hatósági szabályzásnak. Felhívjuk figyelmeteket, hogy 2020.09.21. napjától a tánciskola közösségi területein (előtér, recepció, öltözők, stb.) a szájmaszk használata kötelező! Ez NEM vonatkozik a táncórákra (melyek szabadidős sporttevékenységnek minősülnek), amelyeken a résztvevők számára az órák ideje alatt a szájmaszk használata ajánlott, de nem kötelező.

Amit Tőletek kérünk:
– csak egészségesen gyertek órára (a bérletek meghosszabbítása betegség miatt nem probléma a tánciskola részéről)
– valószínű már mindenkinek lapul kézfertőtlenítő a zsebében, táskájában, ha nincs használjátok azt, ami a tánciskolában van kitéve, de előtte mossatok kezet!
– azonban, ha mégis köhögni, tüsszenteni kell (pl. belenéztél a napba), akkor azt, ahogy annó a legkisebb ugrifüles mesében már megtanulhattuk: zsebkendőbe köhögj, tüsszents! (videó itt, 07:21-nél!)

Mindent megteszünk azért, hogy a táncórák helyszínein a lehető legmagasabb biztonsági illetve elővigyázatossági feltételeket megteremtsük, ezért az órák között és az órák közben is több, rövid szünetet tartva szellőztetünk illetve légfertőtlenítőt használunk.

Jó táncolást Mindenkinek és ne felejtsétek el, az egyik legfontosabb az immunrendszeretek erősítése, amiben a lelki egyensúly is szerepet játszik és ebben elvitathatatlan szerepe van a zenének és a táncnak!

GYIK

Miért a zumbamániánál zumbázzak®?
Mert tanáraink mind képzett tánctanárok, akiknek a zumbában használatos latin táncok egyébként is évek óta a kisujjukban (lábukban) van, mindegyikük 5-10 éves táncos múlttal rendelkeznek ezen a téren!

Milyen ruhában érdemes zumbázni®!
A Zumba® egy táncos fittness óra fergeteges latin zenékre, tánclépésekkel, ezért sportoláshoz alkalmas ruhát javaslunk! Ezen kívül javasoljuk, hogy hozzon magával ásványvizet (nem minden helyszínünkön van büfé!) és esetleg törülközőt!

Van-e zuhanyzó, öltöző?
Öltöző, zuhanyzó van!

Be lehet-e kapcsolódni, ha nem tudok az első alkalommal jönni?
Természetesen! A bekapcsolódás lehetősége folyamatos! Bármelyik órán el lehet kezdeni a zumbával® ismerkedést – onnantól garantáltan függő lesz az ember!

HÁZIREND

Levegőztetés: az óra elején bekapcsoljuk a ventillátorokat, ekkor persze még hűvös van, de higgyétek el, az óra közben már jól jön és az utánunk következő csoport is friss levegőjű terembe jöhet be. Érdemes hozni egy melegítő felsőt vagy kardigánt, amit az elején föl tudtok venni, amíg bemelegedtek ha valaki fázós.

Világítás: a terem teljes területén kell, hogy égjenek a lámpák, a hátsó részen is. Fontos, hogy ne csak ti lássátok az oktatót, de ő is titeket, hogy minden rendben van-e.

Pontos órakezdés: mivel a tánciskolában folyamatosan órák vannak, a gyors váltást igyekszünk a lehető legjobban megvalósítani. Ezt szolgálja a kártyák karszalagra cserélése, így azokat például már nem kell összeszedni óra elején, ezzel is spórolunk pár percet. Mivel előttünk is van óra, sajnos nem tudunk hamarabb bemenni, de ahogy tapasztaljátok, a zene beállítása és a levegőztetés bekapcsolása tényleg csak 1-2 perc, így az óra a lehető leghamarabb elkezdődhet.

Ha bármilyen további kérdés fölmerül bennetek, forduljatok hozzánk. Kérjük, hogy a tánciskola többi vendégére és dolgozójára tekintettel, ezeket a szabályokat tartsátok szem előtt.

Köszönjük és várunk mindenkit szeretettel a zumbán®!