GYIK

Miért a zumbamániánál zumbázzak®?
Mert tanáraink mind képzett tánctanárok, akiknek a zumbában használatos latin táncok egyébként is évek óta a kisujjukban (lábukban) van, mindegyikük 5-10 éves táncos múlttal rendelkeznek ezen a téren!

Milyen ruhában érdemes zumbázni®!
A Zumba® egy táncos fittness óra fergeteges latin zenékre, tánclépésekkel, ezért sportoláshoz alkalmas ruhát javaslunk! Ezen kívül javasoljuk, hogy hozzon magával ásványvizet (nem minden helyszínünkön van büfé!) és esetleg törülközőt!

Van-e zuhanyzó, öltöző?
Öltöző, zuhanyzó van!

Be lehet-e kapcsolódni, ha nem tudok az első alkalommal jönni?
Természetesen! A bekapcsolódás lehetősége folyamatos! Bármelyik órán el lehet kezdeni a zumbával® ismerkedést – onnantól garantáltan függő lesz az ember!

HÁZIREND

Levegőztetés: az óra elején bekapcsoljuk a ventillátorokat, ekkor persze még hűvös van, de higgyétek el, az óra közben már jól jön és az utánunk következő csoport is friss levegőjű terembe jöhet be. Érdemes hozni egy melegítő felsőt vagy kardigánt, amit az elején föl tudtok venni, amíg bemelegedtek ha valaki fázós.

Világítás: a terem teljes területén kell, hogy égjenek a lámpák, a hátsó részen is. Fontos, hogy ne csak ti lássátok az oktatót, de ő is titeket, hogy minden rendben van-e.

Pontos órakezdés: mivel a tánciskolában folyamatosan órák vannak, a gyors váltást igyekszünk a lehető legjobban megvalósítani. Ezt szolgálja a kártyák karszalagra cserélése, így azokat például már nem kell összeszedni óra elején, ezzel is spórolunk pár percet. Mivel előttünk is van óra, sajnos nem tudunk hamarabb bemenni, de ahogy tapasztaljátok, a zene beállítása és a levegőztetés bekapcsolása tényleg csak 1-2 perc, így az óra a lehető leghamarabb elkezdődhet.

Ha bármilyen további kérdés fölmerül bennetek, forduljatok hozzánk. Kérjük, hogy a tánciskola többi vendégére és dolgozójára tekintettel, ezeket a szabályokat tartsátok szem előtt.

Köszönjük és várunk mindenkit szeretettel a zumbán®!